Van schoonmaakmedewerker naar praktijkopleider

Fill 1
Van schoonmaakmedewerker naar praktijkopleider - Atalian

Atalian vindt het belangrijk dat medewerkers zich voortdurend persoonlijk en professioneel ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen of individuele coaching. Zo zorgen wij voor professionele, enthousiaste en gedreven medewerkers.

Een mooi voorbeeld hiervan is Jacqueline Brouwer; een gelukkige, alleenstaande vrouw, maar vooral een trotse moeder van een zoon die nu 23 jaar is. Na 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt, heeft ze de keuze gemaakt om in de schoonmaakbranche te gaan werken. Ze is als schoonmaakmedewerkster bij een ander schoonmaakbedrijf begonnen en heeft daar haar basisvakdiploma schoonmaak gehaald.

Na een open sollicitatie is Jacqueline zes jaar geleden door Staephanie, één van onze HR coördinatoren, gebeld met de vraag om een kop koffie te komen drinken voor de functie schoonmaakmedewerkster. Staephanie zag al snel meer potentie in Jacqueline. Na een positief gesprek is ze gestart als schoonmaakmedewerker en doorgegroeid tot coördinator. Jacqueline heeft intern allerlei trainingen gevolgd binnen onze Atalian Academie en in 2019 heeft ze de basisopleiding leidinggevenden van RAS succesvol afgerond.

Jacqueline heeft, na een periode van vijf jaar, kenbaar gemaakt dat ze zich graag wil blijven ontwikkelen binnen Atalian. Gelukkig konden we haar deze kans ook bieden, doordat begin dit jaar een plek vrijkwam als praktijkopleider. Als praktijkopleider is Jacqueline nu verantwoordelijk voor het begeleiden van de instroom van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze medewerkers worden klaargestoomd voor schoonmaakwerk op een locatie in de buurt. Het sociale aspect en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van collega’s vindt Jacqueline erg leuk. Daarnaast is ze bezig met cursussen/trainingen om haar kennis hierover te verbreden.

Kortom, in een loopbaan van zes jaar binnen Atalian heeft Jacqueline een mooie groei doorgemaakt.

Waar Jacqueline het meest trots op is? Dat ze de kansen binnen Atalian altijd met beide handen heeft aangegrepen en dat dit er voor heeft gezorgd dat ze nu is waar ze graag wil staan.