Wilt u een schone en frisse indruk maken op uw klanten of bezoekers?
Kies dan voor de expertise en zorgvuldigheid van de professionele glazenwassers en gevelreinigers van ATALIAN.  Voor als het goed, prettig en duurzaam moet!

Voor een heldere blik
Kostenefficiënt, duurzaam en effectief

Onze specialisten reinigen alle soorten gevels, damwanden, boeien en kozijnen. Desgewenst voorzien we de gevel vaneen speciale coating die het materiaal beschermt tegen weersinvloeden en nieuwe vervuiling. Hierdoor ontstaat een langere schoonbeleving én verduurzaamt de gevel en het schilderwerk omdat zowel schilderwerk als vervanging minder vaak nodig is. Uiteraard werken we uitsluitend met milieuvriendelijke middelen en passen we waterbesparende systemen toe.

Veiligheid

Veiligheid
Voor het uitvoeren van glasbewassing hebben we een team van ervaren en volledig opgeleide glazenwassers in dienst. Uiteraard is veiligheid bij de uitvoering van de werkzaamheden van het grootste belang. Daarom maken we altijd een RI&E voor aanvang van de werkzaamheden zodat de veiligheid van uw en onze mensen gewaarborgd is.

In bijzondere situaties, zoals werken op grote hoogte of met speciale apparatuur, worden aanvullende eisen gesteld. We hebben hier veel ervaring mee en beschikken over al het benodigde materieel. We zijn VCA-gecertificeerd en onafhankelijke inspecteurs controleren regelmatig onze werkwijze en materialen.

Ook uw gevel laten reinigen of de ramen laten wassen?