Duurzaamheid

Wij voeren onze bedrijfsvoering op basis van onze visie ‘Met de beste mensen’. Mensen die niet alleen goed zijn in wat ze doen, maar vooral ook graag doen wat ze doen. Om dat te bewerkstelligen investeren we op dagelijkse basis in ons personeel. Dat doen we overigens ook in onze opdrachtgevers. Want elke relatie die we aangaan, begint met de wens een duurzame samenwerking met elkaar te onderhouden.

In onze duurzaamheidsvisie hebben we onze ambities op het gebied van MVO en duurzaamheid vastgelegd. Daarbij hebben we drie hoofdthema’s gekozen waarop wij ons richten. We zijn er namelijk van overtuigd dat wij op deze thema’s het grootste verschil kunnen maken:

Iedereen is welkom
Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ATALIAN ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens
helemaal op je plek. We leiden je op, ontwikkelen je talenten en maken je onderdeel van onze familie.

Milieu
Wij zijn voortdurend bezig met het verminderen van onze milieu-impact. Hoewel we al veel initiatieven en acties ondernemen, hebben we onszelf ambitieuze doelstellingen gesteld en blijven we op dagelijkse basis innoveren en ontwikkelen.

De beste mensen
Onze medewerkers zijn professionals. Ze weten wat ze doen en ze doen het graag. Wij stimuleren, enthousiasmeren en scholen. Dat levert medewerkers op die bevlogen zijn en die zonder aarzeling dat stapje extra zetten, met een grote glimlach op het gezicht. In zulke mensen investeren wij graag.

Deze drie hoofdthema’s zijn direct te herleiden naar een zestal Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDg’s zijn 17 werelddoelen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn gericht op het creëren van een betere wereld, door een einde te maken aan armoede, ongelijkheid te bestrijden en de urgentie van klimaatverandering aan te pakken. Als onderdeel van de ATALIAN Group, die in 2012 het United Nations Global Compact ondertekende, ondersteunen wij met onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en MVO, in navolging van onze moedermaatschappij, deze doelen. Bekijk hier onder wat we allemaal doen.

Benieuwd naar de CSR prestaties van de ATALIAN Group 2021?

Benieuwd wat we doen? Kijk hier!
Milieu
2
Bevlogen medewerkers
2
Inclusiviteit
2
Duurzaamheidsvisie
2