Elke dag kraakhelder
Dagelijkse schoonmaak

Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak van een kantoor, zorginstelling, school, winkel of sportaccommodatie, om reiniging in de (voedingsmiddelen)industrie: wij zijn er klaar voor. Niet alleen om kwaliteit te leveren, maar ook om op een prettige manier met u samen te werken.

De juiste focus
Goede schoonmaak is mensenwerk. Onze medewerkers vormen dan ook de kern van ons bedrijf. We investeren daarom veel in begeleiding, coaching en opleiding. Het resultaat: vakbekwame en betrokken schoonmakers (en zorgondersteuners) die zich met veel voldoening dagelijks inzetten voor hun taak: uw werkomgeving hygiënisch schoon, fris en gastvrij maken.

Klaar voor morgen
Slimmer werken

Hoewel mensen de spil vormen van onze dienstverlening richting u, zijn ook technische innovaties onmisbaar in ons werk. Zo wijzen sensoren ons erop of een ruimte wel of niet is gebruikt en hoe vaak, zodat we niet onnodig schoonmaken.

De toepassing van probiotica stelt ons in staat om niet alleen te reinigen maar ook te beschermen. Een uniek concept dat ná de schoonmaak een zelfreinigende werking heeft en slechte geuren verjaagt. Bovendien bedekken probiotica de oppervakken met natuurlijk beschermende microflora. Op die manier verbeteren we met een eenvoudige schoonmaakbeurt ook het binnenmilieu en welzijn van uw medewerkers.

Verder beschikken wij over diverse slimme oplossingen voor onder meer vloeronderhoud met behulp van robots. Het gebruik van robots leidt in veel gevallen tot efficiëntievoordelen, kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen. Graag onderzoeken wij de toepassing hiervan binnen uw organisatie.

Altijd alles bij de hand
Sanitaire voorzieningen

Als het gaat om sanitaire voorzieningen draait het allereerst om hygiëne. Maar een representatieve toiletruimte draagt ook bij aan de uitstraling van uw organisatie. Bovendien: bij handdoeken, toiletpapier en zeep wil je liever niet misgrijpen. Gun uzelf daarom het gemak van onze sanitaire voorzieningen. Wij verzorgen het voorraadbeheer en vullen tijdig bij zodat u daar geen omkijken naar heeft. Afhankelijk van uw wensen kan dat bijvoorbeeld voor een vast bedrag per maand ongeacht het verbruik (huurconcept) of juist voor een vast bedrag per gebruiker (pay per user). Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de losse aankoop van sanitaire voorzieningen in vele merken.

Huurconcept
Bij ons huurconcept huurt u de automaten inclusief vullingen. U bent voor een vast bedrag per maand verzekerd van correct werkende automaten en voldoende voorraad. Wij zorgen voor een tijdige levering en een tijdige reparatie ingeval van storingen. U krijgt met dit huurconcept dus een gastvrije, nette en hygiënische toiletruimte tegen een vaste pijs zonder te hoeven investeren.

Pay per user
Met ons pay per user-concept spelen we in op de vraag naar nog meer maatwerk en flexibiliteit. Op basis van uw wensen selecteren we de juiste automaten en vullingen. Vervolgens stellen we een vast bedrag per gebruiker per maand vast. Groeit of krimpt uw organisatie of locatie? Dan groeit of krimpt dit concept met u mee. We voorzien u periodiek van gebruiks- en kostenrapportages en verzorgen tijdige levering en onderhoud aan de automaten. Ook bij dit concept geldt dat investeringskosten verleden tijd zijn.