Alles werkt beter met een goedgevulde maag

Green Kitchen, ons concept voor een gastvrij bedrijfsrestaurant

Green Kitchen

Duurzaam & vers

De functie van het kantoor verandert. Van dagelijkse werkplek wordt het steeds meer een locatie om samen te komen en te overleggen. Het bedrijfsrestaurant vervult hierin een centrale rol. Hier ontmoeten mensen elkaar in een ontspannen setting om bij te praten, om samen te lachen of om een project te bespreken.

Ons cateringconcept Green Kitchen sluit daar perfect op aan. Dit concept is ontstaan vanuit onze natuurlijke passie voor eten en drinken, gezondheid en duurzaamheid.
Green Kitchen voorziet u en uw collega’s dagelijks van een smakelijke salade of broodje, een ambachtelijk gemaakte brownie of een gezonde smoothie. Ook overwerkmaaltijden en volledige vergaderlunches zijn mogelijk. Uiteraard altijd geserveerd met een welgemeende glimlach. Ja, onze mensen maken graag het verschil.

Neem gerust contact op voor een afspraak.

Fill 1 Neem contact op
Hmmm.. dat smaakt!
Groundhouse

Stel, u komt binnen en uw blik valt gelijk op de uitnodigende koffiecorner. Een cappuccino, daar was u net aan toe. De geur van koffie vermengt zich met die van versgebakken muffins. Ze liggen naast de donuts, de broodjes en de barista-machine. Ook de flesjes water en sapjes staan al klaar.
Een aangenaam plaatje, nietwaar?

Ons Groundhouse-concept is een mooie oplossing voor organisaties die geen bedrijfsrestaurant hebben, maar hun werknemers, cliënten of gasten toch iets willen aanbieden. Groundhouse is dan ook perfect voor kleinere organisaties, maar ook voor zorginstellingen.

Is  Groundhouse iets voor uw organisatie? U weet het zeker na een vrijblijvend verkennend gesprek met ons.