Uw collega’s en zakelijke relaties een smaakvolle lunch aanbieden in uw eigen restaurant of vergaderruimte? Met onze  innovatieve concepten ontvangen onze cateringmedewerkers hen niet alleen met een lekkere en gezonde lunch, maar ook met maximale gastvrijheid. Eet smakelijk en ontspan!

Bedrijfscatering
2
Automatenvoorziening
2
Catering Webshop
2
Evenementen- of partycatering

Tijd voor een feestje!

Genieten van eenvoud of culinair verrast worden? Wij verzorgen uw evenement, feest of partij, helemaal naar uw wensen.  Onze bevlogen medewerkers toveren elk evenement om in een unieke culinaire beleving. De smaak, geur en kleur van onze dagverse producten vormen daarbij hét geheime ingrediënt voor succes.

Catering Webshop
Dagelijks vers bezorgd

Samen lunchen is een goede manier om de binding binnen een team te versterken. Wilt u uw medewerkers een lunch kunnen aanbieden, maar heeft u geen eigen bedrijfsrestaurant? ATALIAN komt met een uniek cateringconcept bij u op locatie!

Bedrijfscatering & Horecadiensten

Innovatieve concepten

Verrassend, veelzijdig en flexibel. ATALIAN onderscheidt zich door het leveren van menselijk maatwerk. Op basis van de huidige en de gewenste situatie bekijken wij de mogelijkheden voor uw bedrijfsrestaurant en/of horecavoorziening.

Automatenvoorziening
Altijd bij de hand

Werken uw mensen in ploegendiensten? Of is de behoefte aan eten en drinken binnen uw organisatie sterk wisselend? Met de automatenvoorziening van ATALIAN grijpen uw medewerkers nooit mis. Een oplossing die altijd werkt, ook als aanvulling op een bedrijfsrestaurant.

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen of een advies dat u op het lijf is geschreven? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Altijd op de hoogte

Nieuws en media

Fill 1