We bewijzen graag objectief dat we het goed doen
Certificaten

Betrokkenheid en professionaliteit zijn basisbegrippen bij het inrichten van onze werkprocessen. ATALIAN beschikt over de benodigde certificaten en keurmerken op verschillende terreinen. Het behalen van de certificeringen zien wij niet als doel op zich, maar als het resultaat van onze werkwijze. Voor ons een logisch gevolg, voor u een geruststellende zekerheid.

Onze certificaten en keurmerken onderstrepen wat wij belangrijk vinden. Zaken als goed werkgeverschap, kwaliteit, veiligheid en sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij speerpunten in balans met een financieel gezonde organisatie.

 

Certificaten & keurmerken

ATALIAN beschikt over de volgende certificeringen:

  • Kwaliteitsmanagementsysteem: ISO 9001
  • Milieumanagementsysteem: ISO 14001
  • De MVO-wijzer gebaseerd op de richtlijnen ISO 26000
  • Keurmerk Schoon¬†inclusief de module Glas & Gevel: het schoonmaak- en glazenwassersbranchecertificaat
  • Het VOCC-keurmerk: het certificaat voor middelgrote contractcateraars dat kwaliteit aantoonbaar maakt
  • Sociaal ondernemen: PSO trede 3 en 30+ (Abw)-Certificaat 30+ (Abw)-Certificaat
  • Werkpakt keurmerk

Daarnaast beschikken wij over het VCA**-certificaat.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en de MVO wijzer onderstrepen dat wij koploper zijn op het gebied van sociaal-maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Code verantwoordelijk marktgedrag

ATALIAN heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. We voelen ons verantwoordelijk voor waar de Code voor staat, namelijk duurzame marktcondities, verbetering van werk- en arbeidsomstandigheden, versterking van de kwaliteit van de dienstverlening en het milieu. De essentie van de code delen wij met onze medewerkers, klanten en leveranciers, zodat er meer aandacht komt voor verantwoorde inkoop en uitvoering van facilitaire diensten.