Atalian, uw partner in heel Nederland

Fill 1
Atalian, uw partner in heel Nederland - Atalian

Atalian is bij velen bekend als een schoonmaakdienstverlener uit Twente. Wij zijn echter al jaren landelijk actief en maken sinds 2017 deel uit van de internationale ATALIAN Group.

Atalian, uw partner in heel Nederland

Naast onze verbreding buiten de regio Twente hebben we de afgelopen jaren ook het aantal services uitgebreid. Denk hierbij aan catering, receptiediensten, technisch onderhoud, vending en groenonderhoud. Vaak voeren wij dergelijke werkzaamheden zelf uit; soms samen met één van onze gerenommeerde partners.

Sommige dingen veranderen wij liever niet. Sociaal verantwoord ondernemen staat nog altijd op een prominente plek in onze dienstverlening. Ons PSO 30+ certificaat getuigt hiervan. We worden door PSO Nederland zelfs beschreven als ‘een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen’. Onze medewerkers maken onderdeel uit van de Atalian familie. Dat is in alle jaren, ondanks onze groei, nooit anders geworden.

Wij zijn nog steeds trots op onze afkomst en kernwaarden:

Ambitieus & Innovatief: met een ambitieuze houding willen wij innoveren, ons vakmanschap ontwikkelen en de tevredenheid van klanten en medewerkers laten groeien.

Sympathiek & Passievol: passie voor ons vak, met hart voor onze klanten en medewerkers.

Sociaal & Betrokken: Oog hebben voor wat er speelt in de samenleving, samen plezier hebben in je werk om het leven en werken aangenamer te maken.

Wij ontzorgen u graag op het gebied van alle facilitaire diensten. Maak kennis met onze organisatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door het bundelen van werkzaamheden. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de dienstverlening, maar ook voor de kostenontwikkeling.