Ervaringen van de Atalian afstudeerders!

Fill 1
Ervaringen van de Atalian afstudeerders! - Atalian

Atalian is een erkend leerbedrijf en biedt door heel Nederland doorlopend stageplekken aan. In februari 2021 zijn vijf studenten gestart met hun afstudeeronderzoek bij Atalian met ieder een eigen vraagstuk. Graag delen deze studenten hun ervaringen.

De ervaringen!

Hoe kwam je bij Atalian terecht?
Laura en Roy hebben via LinkedIn een oproep gedaan, waarop Atalian heeft gereageerd. Bjorn heeft via een medestudent over ons gehoord en Silke zag de vacature op Indeed en kende Atalian via bekenden. Tijdens de afstudeerperiode hebben alle studenten meegewerkt op de verschillende afdelingen binnen Atalian. Hierdoor hebben ze allemaal ervaring opgedaan en inzicht gekregen in de organisatie en wat daarbij komt kijken.

Wat houdt je opdracht in?
Laura: ‘’Mijn afstudeeronderzoek binnen HR is gericht op onboarding (het binden en boeien) van medewerkers binnen Atalian met als doel om medewerkers langer binnen de organisatie werkzaam te houden. Joran, Bjorn, Roy en Silke hebben hun afstudeeronderzoek uitgevoerd binnen de afdeling commercie’’. Joran: ‘’In het laatste onderdeel van mijn studie heb ik een adviesrapport geschreven over het uitbreiden van de schoonmaakdienstverlening van Atalian binnen de ziekenhuisomgeving. Het was supertof dat ik dit vanuit het Scheperziekenhuis in Emmen kon uitvoeren’’. Bjorn: ‘’Mijn afstudeeronderzoek gaat over online marketing en de implementatie van online marketing binnen de organisatie’’. Roy: ‘’Ik heb onderzoek gedaan naar cross-selling onder de huidige klanten van Atalian. Dit  houdt in; het verkopen van extra / aanvullende diensten aan bestaande opdrachtgevers’. Silke: ‘’Mijn onderzoek gaat over de identiteit en het imago van Atalian bij bestaande klanten. Ofwel, wie wil Atalian zijn en komt dit overeen met hoe Atalian wordt gezien?’’.

Wat waren leerzame momenten voor jou?
Bjorn: ‘’Voor mij zijn de meest leerzame momenten de gesprekken die ik heb gevoerd met professionals uit het bedrijfsleven. Dit was erg leuk om mee te maken!’’. Silke vult aan: ‘’Ik heb geleerd om snel te schakelen vanwege de tijdsdruk die er is.

Alle verwachtingen van deze afstudeerders zijn waargemaakt. Ze geven aan dat de begeleiding goed was georganiseerd, er tijd voor je vrij werd gemaakt en de deur altijd open stond. Laura vult aan: ‘’Ik vind Atalian een goed afstudeerbedrijf omdat er oprechte aandacht voor je is. Het is een organisatie die volop in ontwikkeling is waardoor je als afstudeerder een mooie ervaring kan opdoen. Als onderdeel van het team krijg je de kans om een echte bijdrage te leveren.

Wat ze leuk vinden aan Atalian? Dat het laagdrempelig is, veelzijdig en een mooi bedrijf!

Atalian heeft doorlopend stagemogelijkheden binnen verschillende afdelingen; zowel in de operatie (catering / facilitair / schoonmaak) als op het hoofdkantoor ( HR / Finance / Commercie). Kom bij Atalian stage lopen en zet je eerste stap richting de arbeidsmarkt! Check onze social media voor alle vacatures!

Wil je meer informatie? Bel of app naar 0621243637. Laura staat je graag te woord!