Samenwerking Teva & ATALIAN

Fill 1
Samenwerking Teva & ATALIAN - Atalian

Met open armen werden we ontvangen bij Teva Pharmaceuticals door onze ATALIAN collega, Mo Achahbar. Teva is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Hier worden vernieuwende en kwalitatieve geneesmiddelen geproduceerd voor miljoenen mensen over de hele wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor van Teva is gevestigd in Haarlem, waar ongeveer 700 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor van dit internationale en dynamische bedrijf staat in Jeruzalem. Wist je dat Teva dan ook Hebreeuws is voor natuur?

ATALIAN & Teva
Opdrachtgever in de Spotlight

We hebben gesproken met Robert Rijksen, Facility Manager van deze mooie opdrachtgever. Wij werken vanuit onze expertise actief samen met hem en zijn collega Olga om Teva te ontzorgen.

Sinds 2019 hebben Teva en ATALIAN een samenwerkingsverband. ATALIAN organiseert dagelijks de schoonmaakdienstverlening, klein technisch onderhoud, het leveren van facilitaire producten en onderhoudscontracten naar wens en in samenspraak met Teva. Dagelijks werkt ATALIAN met ongeveer tien collega’s binnen deze interessant omgeving. Het werk varieert van schoonmaak tot onderhoudsklussen die onze handyman verzorgt. Omdat de wet- en regelgeving waaraan een farmaceutisch bedrijf aan moet voldoen veel complexiteit met zich meebrengt, vergt deze samenwerking goede communicatie. Wij denken graag proactief mee.

Robert is enthousiast over ATALIAN. Hij zegt: ‘’De samenwerking op locatie gaat goed. Het is in het begin wat zoeken geweest hoe we het precies willen organiseren. Aandacht voor de locatie en het besef dat wat wij hier doen risico’s met zich meebrengt is van groot belang. Doordat Mo en het team hier dagelijks aanwezig zijn, gaat die samenwerking steeds beter’’.

Robert vervolgt: ‘’Ik zie het als een reis die we samen zijn aangegaan. We zijn open en transparantie in de communicatie naar elkaar. Hierdoor is de verwachting duidelijk en komen we van beide kanten niet voor verrassingen te staan. Deze reis zetten we samen voort en kent z’n ups-and-downs. Hier proberen we samen van te leren.’’

Teva heeft als doelstelling om in de toekomst  CO2 neutraal te zijn. Van ATALIAN verwachten ze hierin ook een actieve bijdrage als leverancier/ facilitair partner. ‘’Het gaat erom dat we hierin samenwerken om ons doel te kunnen bereiken. Zodat we samen wat kunnen betekenen voor een betere wereld’’.

Deze ambitie van Teva sluit naadloos aan bij de ambitie van ATALIAN om in 2027 CO2-neutraal te zijn. Ook vinden ATALIAN en Teva elkaar in de overtuiging dat iedereen in de samenleving een plek verdient. Teva heeft daartoe een samenwerking met Paswerk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek binnen de groenvoorziening van het terrein te bieden. Een mooi partnerschap. Teva en ATALIAN hebben een mooi partnerschap en we hopen op een langdurige samenwerking!

Interviewers en tekstbewerking: Femke Scholten Linde (commercieel medewerker) & Laura Eulderink (recruiter).