Samenwerking The Instant Group & ATALIAN

Fill 1
Samenwerking The Instant Group & ATALIAN - Atalian

Wij hebben opdrachtgevers door het hele land. Van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen vakgebied, grootte & verhaal. Wij geven jullie graag een kijkje achter de schermen bij onze opdrachtgevers.

The Instant Group & ATALIAN
Opdrachtgever in de Spotlight

Steeds meer (internationale) organisaties willen wendbaar zijn en snel in kunnen spelen op de veranderende wereld waarin zij werken; groei, krimp, veranderende eisen aan de werkomgeving, een kantoor openen, allemaal zaken waarbij de inbreng van een ervaren partner waardevol kan zijn. Onze opdrachtgever The Instant Group is zo’n partner.

The Instant Group is een onafhankelijke expert die voor haar klanten toekomstbestendige, wendbare vastgoed strategieën realiseert en daarnaast werkplekoplossingen analyseert, realiseert en exploiteert die bijdragen aan de ambities en doelstellingen van haar klanten en daarmee toegevoegde waarde realiseert. Dit doen zij onder andere voor een global tech company. Een wereldwijde aanbieder van online shopping en nog veel meer.

We bezoeken het kantoor met meer dan 160 werkplekken in hartje Amsterdam. Wij worden gastvrij en vriendelijk ontvangen door onze collega Mustapha, hij is werkzaam als Hospitality en Service medewerker voor ATALIAN. We voelen ons direct welkom.

Er wordt ons koffie aangeboden en we gaan in gesprek met Naomi van Mastrigt (Senior Account Manager bij The Instant Group). Ze begint enthousiast te vertellen.

In november 2021 is het kantoor in Amsterdam geopend. ATALIAN is vanaf het begin betrokken geweest bij het verzorgen van de facilitaire dienstverlening. ATALIAN is verantwoordelijk voor de schoonmaakdienstverlening, de binnenbeplanting, de glasbewassing, het afvalbeheer en kleine onderhoudscontracten. Mustapha is namens ATALIAN het dagelijkse aanspreekpunt voor de medewerkers en bezoekers. Naomi vertelt: ‘’Mustapha is voor ons echt een meerwaarde en draagt dagelijks bij aan een optimale beleving voor de medewerkers en bezoekers binnen onze organisatie. Hij is onmisbaar’’.

De samenwerking tussen The Instant Group en ATALIAN verloopt soepel en fijn. De communicatie is direct en transparant geeft Naomi aan. Zo zegt ze: ‘’Ik ben erg blij met de samenwerking en het is fijn om Richard (Regiomanager ATALIAN) als aanspreekpunt te hebben’’.

Nadat we koffie hebben gedronken krijgen we een korte rondleiding door het pand. Te beginnen bij de pantry die van alle luxe gemakken is voorzien zoals siropen in de koffie en gezonde snacks. Vervolgens lopen we naar de prachtig ingerichte kantoortuinen, individuele werkplekken en vergaderruimtes. Deze zijn hip, modern en het ziet er erg nieuw en schoon uit. Hierin hebben de schoonmaakmedewerkers van ATALIAN, die dagelijks in de avonduren het kantoor schoonmaken, een belangrijke rol.

Als Naomi nadenkt over de toekomst dan ziet ze deze voor zowel haar organisatie als ATALIAN positief. Ze hoopt op een langdurige samenwerking waarin we continu kunnen blijven innoveren en verduurzamen.

Naomi sluit af met “vanuit mijn rol wil ik een zo optimaal mogelijke beleving en werkomgeving voor de medewerkers creëren. ATALIAN denkt hierin graag mee.”

Interviewers en tekstbewerking: Femke Scholten Linde (commercieel medewerker) & Laura Eulderink (recruiter).