Nachonale dag van de nacho

Fill 1
Nachonale dag van de nacho - Atalian
Recept van onze cateringcollega!
Nachonale dag van de nacho

• 1 rode ui
• ½ paprika in blokjes
• 250g spaghetti- of groentesaus
• 100g maïs & 100g rode bonen
• 2 avocado, gesneden in blokjes
• 1 teen knoflook
• 1 el zure room
• Paar druppels tabasco
• 1 zak nacho’s
• 100g cheddar geraspt
• 1 stengel fijngehakte bosui
• 5 doormidden gesneden tomaatjes
• ½ fijngehakt pepertje
• Zout – peper – komijn – 1 handvol koriander

Om te bereiden:
Begin met het verhitten van olijfolie in een steelpan op het vuur. Voeg hier de ui aan toe totdat deze van kleur veranderd. Voeg vervolgens de groentesaus, de maïs, de rode bonen, de paprika, de peper, zout en komijn toe. Laat het voor vijf minuten pruttelen op laag vuur.

Neem de blender en stop hier de knoflook, de koriander, de room, de druppels tabasco samen met een beetje peper en zout. Mix deze samen tot er een guacamole ontstaat. Zet deze dip apart voor bij het gerecht.

Vervolgens verdeel je de nacho’s in de ovenschaal. Gebruik de groente- of spaghettisaus om de nacho’s te bedekken en maak het af met de cheddar. Plaats de ovenschaal 15 minuten in een voorverwarmde over op 180 graden.

Haal vervolgens de ovenschaal uit de oven en maak deze af met de ui, tomaatjes, pepertje en korianderblaadjes voor de finishing touch. Serveer dan de nacho’s samen met de gemaakte guacamole en zure room.

Ben je benieuwd naar onze cateringconcepten?