Medewerker in de spotlight – Nancy

Fill 1
Medewerker in de spotlight - Nancy - Atalian

Er werken bij ons veel verschillende medewerkers door het hele land, van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen verhaal, passie en dromen. Graag geven we jullie een kijkje achter de schermen om daarmee de vraag te beantwoorden: wie zijn de gezichten achter onze organisatie? Als sociaal en betrokken organisatie vinden we dit belangrijk.

Nancy stelt zich kort aan ons voor. Ze is 50 jaar jong, getrouwd en woont samen met haar man en haar stiefzoon. Met haar hond Felix en haar kat Bob is het gezin compleet. Haar man is glasvezelkabelmonteur en gaat voor deze baan heel Nederland door. Haar stiefzoon voetbalt en Nancy is vaak te vinden langs de zijlijn. Nancy is al vanaf haar zesde levensjaar gek van paarden.  Vroeger reed ze met haar paarden wedstrijden. Inmiddels wordt er met één paard gefokt en staat een ander te grazen in de weilanden van Renesse. Daarnaast heeft Nancy in het verleden vechtsport beoefend. Helaas kan ze dat niet vaak meer doen, aangezien ze om 06:00 begint met werken en om 04:30 haar bed uitgaat. Wel beoefent Nancy nog steeds fitness en krachttraining.

Nancy is al vanaf haar zesde levensjaar gek van paarden.  Vroeger reed ze met haar paarden wedstrijden. Inmiddels wordt er met één paard gefokt en staat een ander te grazen in de weilanden van Renesse. Daarnaast heeft Nancy in het verleden vechtsport beoefend. Helaas kan ze dat niet vaak meer doen, aangezien ze om 06:00 begint met werken en om 04:30 haar bed uitgaat. Wel beoefent Nancy nog steeds fitness en krachttraining.

Sinds november 2022 is Nancy werkzaam bij ATALIAN. De schoonmaakwerkzaamheden zijn haar met de paplepel ingegoten. Ze is opgegroeid in Rotterdam-West, in de richting van Schiedam, waar zij samen met haar ouders en haar oudere broer woonde. Haar moeder werkte in de schoonmaak als voorvrouw. Toen Nancy 15 jaar oud was, wilde ze graag werken. Haar moeder nam haar mee naar haar werk en hierdoor heeft ze al veel geleerd.

Vanwege het werk van haar moeder koos Nancy zelf ook voor de huishoudschool. Ze was 17 jaar oud toen ze klaar was met de huishoudschool. Van haar vader moest ze doorleren omdat ze nog zo jong was. Ze ging de opleiding Verzorging Assistent volgen om vervolgens 8 jaar in het verzorgingstehuis te werken. Daarna heeft ze verschillende banen gehad. Zo vertelde ze ons enthousiast allerlei feiten over kaas, vanwege haar werk op de kaasafdeling in de supermarkt, maar haar passie bleef voor de schoonmaakwereld.

Op de vraag hoe ze bij ATALIAN terecht is gekomen, vertelt Nancy: “Nou dat is wel een leuk verhaal! In de kroeg! Ik kwam met Annelies, nu mijn collega, aan de praat in de kroeg in ons dorp, Goeree-Overflakkee. Op dat moment was ik aan het werk bij oudere mensen thuis in de schoonmaak. Ik wilde wel weer wat anders na drie jaar.

Vanuit hier mocht ik langskomen voor een kennismaking bij ATALIAN. Hier liet Lauran (die als facilitair coördinator verantwoordelijk is voor onze opdrachtgever innocent) me de hele fabriek zien. Ik heb veel verschillende werkgevers gehad, maar dit had ik nog nooit meegemaakt. Zo mooi! Ze hebben een fitnessruimte, zen ruimte en heerlijke lunches die door ATALIAN gefaciliteerd worden.”

Nancy loopt altijd vrolijk en lachend door het pand: “Ik vind plezier in het werk belangrijk. De vrachtwagenchauffeurs, de mensen in de productie; iedereen is aardig. We voelen ons echt een team van innocent. We houden elkaar scherp en iedereen heeft het naar zijn zin op zijn eigen manier. Ik heb nog nooit voor zo’n leuk bedrijf gewerkt!”

We sluiten het gesprek af met de vraag: Wat is jouw droom? “Mijn droom? Emigreren! Naar Portugal, genieten van mijn oude dag. Ik ben daar een aantal keren geweest. Niks moet. Een mooi huisje in de stad. Dan ben ik helemaal gelukkig.”