Samenwerking innocent & ATALIAN

Fill 1
Samenwerking innocent & ATALIAN - Atalian

Wij, ATALIAN Nederland, hebben opdrachtgevers door het hele land. Van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen vakgebied, grootte & verhaal. Wij geven jullie graag een kijkje achter de schermen bij onze opdrachtgevers.

innocent & ATALIAN

Dit verhaal begint met drie vrienden die na een avond uitgaan in 1998 op zoek zijn naar een lekker en gezond drankje in de ochtend. Dat dit er niet was, bracht de jongens op een idee… en zo ontstond innocent.

Een jaar later, in 1999, is de eerste smoothie verkocht op een festival en stelden ze de vraag of ze hun baan moesten gaan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen. Je raadt het antwoord al. Inmiddels is innocent een gevestigde naam in de wereld van fruitdrankjes. De drankjesmaker wil daarbij de wereld graag een betere en gezondere plek maken. In 2022 is hun fabriek ‘de Blender’ geopend, een CO2-neutrale fabriek gelegen op Europoort (Rotterdam).

ATALIAN is de facilitaire partner op het gebied van schoonmaak-, catering- en facilitaire dienstverlening bij de Blender. Ons team bestaat uit 9 collega’s, aangestuurd door onze facilitair coördinator Lauran de Hond. Hij heeft dagelijks contact met Stephanie Albrecht, sinds maart 2022 facilitair coördinator van innocent binnen de Blender. Stephanie is verantwoordelijk voor het coördineren van alle facilitaire diensten. In totaal zijn er ruim 200 medewerkers werkzaam bij de Blender, waarvan zo’n 25% op kantoor en 75% in de fabriek.

We vragen aan Stephanie waarom ze graag werkt voor innocent. “Het is een bedrijf wat meespeelt in de grote wereld, maar het juist qua cultuur klein en fijn houdt. Dat vind je ook echt terug in onze waarden: verantwoordelijk, natuurlijk, commercieel, ondernemend en groothartig.”

Hoe zou je de samenwerking omschrijven?
Stephanie vertelt: “De samenwerking gaat goed. Uiteraard zijn er ook uitdagingen geweest. We zijn vooral trots op hoe goed de schoonmaak verloopt, mede omdat een schone werkomgeving in een voedselfabriek de grootste prioriteit heeft.’’

Zijn er momenten in de samenwerking die je voor altijd bijblijven?

“We hebben bij de opstart van het restaurant twee gardes voor in de keuken besteld. Deze moesten een afmeting van 18 cm hebben. Een aantal weken na het bestellen van de gardes ontving ik een pakket dat even groot was als mijzelf. Er bleek een fout gemaakt te zijn in het doorgeven van de afmetingen en toen stonden er ineens twee gardes van 1,80 meter voor de deur. Deze hebben we van ATALIAN gekregen en een passende plek geven in de Blender. Dat vonden we wel toepasselijk!”

We sluiten het gesprek af. Op de vraag hoe de toekomst eruit ziet, vertelt Stephanie vrolijk: “We hebben in een korte periode een goede basis neergezet. Aankomende tijd gaan we kijken naar verbeteringen en hoe we de samenwerking verder kunnen optimaliseren.’’