Wereld Jonge Talentendag 2023

Fill 1
Wereld Jonge Talentendag 2023 - Atalian
Hoe ben jij gegroeid?
Lars Herr

Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen bij ATALIAN. Door deze stage-ervaring werd ik benaderd om te blijven werken als facilitair coördinator. Ik werd direct betrokken bij het opstartproces van een nieuw project. Op jonge leeftijd kreeg ik zo de mogelijkheid om me snel te ontwikkelen en collega’s aan te sturen. De schoonmaak binnen onze dienstverlening was volledig nieuw voor mij. Ik heb veel geleerd van collega’s over het schoonmaakvak, de methoden en materialen.

Wat zegt Koen (facility manager) over mij?
Lars is leergierig en gedreven en gaat een pittige uitdaging niet uit de weg. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij in staat om een groep medewerkers aan te sturen. En met zijn humor brengt hij niet alleen de medewerkers, maar zelfs de klanten aan het lachen en een goede sfeer.

Welke kansen heb jij gekregen?
Iris van der Rijst

Ik heb vele uitdagingen mogen aangaan. Ik ben na mijn stage gaan werken als ambulant objectleider. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor 17 middelbare scholen in de regio Utrecht, waar we de schoonmaak verzorgen. Dankzij de uitdagende taken en verantwoordelijkheden, zoals het aansturen van 90 medewerkers, heb ik mij mogen ontwikkelen tot een facility professional. Door de cursussen ‘train de trainer’ en de schoonmaakvakopleiding heb ik mijn vaardigheden in het instrueren, begeleiden en motiveren van medewerkers verbeterd.

Wat zegt Ramo (regiomanager) over mij?
Iris wil graag leren. Ze heeft een natuurlijk talent om mensen in hun kracht te zetten om zo samen goed te presteren en doelstellingen te realiseren. Zij schakelt snel op ieder niveau en geeft en ontvangt vertrouwen bij haar collega’s en medewerkers.

Hoe zou jij ATALIAN beschrijven?
Michelle Bos

ATALIAN is een organisatie waar je je vanaf het eerste moment welkom voelt.  Als facilitaire organisatie biedt ATALIAN je de mogelijkheid om verschillende aspecten van het vakgebied te verkennen, zoals schoonmaak, catering en receptiediensten. Mijn ervaring bij ATALIAN heeft ervoor gezorgd dat ik helder inzicht heb gekregen in mijn interesses en mijn talenten. Op persoonlijk vlak heb ik ook veel groei doorgemaakt en ben ik zelfverzekerder geworden, waardoor ik nu ook de leiding durf te nemen wanneer dat nodig is. Ik zou ATALIAN zeker aanbevelen aan toekomstige stagiaires of collega’s die op zoek zijn naar een inspirerende en ondersteunende omgeving om te groeien.

Wat zegt Stephanie (HR-manager) over mij?
Michelle is een jong talent omdat ze nieuwsgierig en heel graag wil leren. Ze gaat verschillende uitdaging aan en is flexibel. Ook is ze in staat snel vertrouwen van mensen te winnen. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is haar op het lijf geschreven. En.. ze kan het!

Welke ervaring heb je bij ATALIAN?
Riëlle Screever

Bij ATALIAN heb ik de afgelopen maanden heel wat kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen in het werkveld. Ondanks dat ik geen werkervaring had, mocht ik meteen in een leidinggevende rol stappen. Je leert enorm veel van je ervaringen en fouten en dat maakt je creatiever in het bedenken van oplossingen. Ik ben gestart met het aansturen van de cateringdienstverlening. Toen ik dit onder controle had kreeg ik de kans om me ook te verdiepen in schoonmaak. Binnenkort ga ik examen doen voor het basisvakopleiding schoonmaken, dus het leren houdt niet op. En het beste is dat dit allemaal in de praktijk gebeurt, dus het is ook nog eens super leuk!

Wat zegt Nieke (regiomanager) over mij?
Riëlle gaat een uitdaging niet uit de weg en durft uit haar comfortzone te stappen. Ze is een echte aanpakker!