Duurzame en ergonomische werkwagens

Fill 1
Duurzame en ergonomische werkwagens - Atalian

Wij zijn continu op zoek naar de meest duurzame oplossingen voor onze dienstverlening. Het verminderen van onze ecologische voetafdruk is voor ons essentieel. Een partner die ons daarbij ondersteunt is Vileda. Met hun innovatieve aanpak hebben ze een reeks duurzame werkwagens ontwikkeld die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn.

Efficiëntie en ergonomie
De werkwagens van Vileda zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en ergonomie. Ze zijn voorzien van slimme opbergoplossingen en geoptimaliseerde indelingen, waardoor onze medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot al hun benodigde gereedschappen en materialen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de schoonmaakmedewerkers hun taken comfortabeler kunnen uitvoeren. Bovendien zijn de werkwagens uitgerust met wielen van hoge kwaliteit, waardoor ze soepel en zonder veel kracht kunnen worden verplaatst, zelfs wanneer ze volledig beladen zijn.

Veiligheid
Onze werkwagens kunnen worden afgesloten zodat niet iedereen zomaar bij de materialen en producten kan komen. Zeker op plekken waar wij overdag schoonmaken en in contact komen met bijvoorbeeld patiënten in ziekenhuizen of kinderen in kinderdagverblijven is dit een vereiste.

Milieuvriendelijkheid
Wat onze werkwagens van Vileda echt onderscheidt, is dat zij duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ze zijn ontworpen voor een lange levensduur en worden vervaardigd met gerecyclede materialen, waardoor de behoefte aan vervanging wordt verminderd. Door gebruik te maken van gerecyclede kunststoffen dragen wij  bovendien bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen.

Ook hebben de werkwagens van Vileda een modulair ontwerp, wat betekent dat specifieke onderdelen gemakkelijk kunnen worden vervangen in plaats van de hele werkwagen te moeten vervangen. Dit verlengt de levensduur van de werkwagen en minimaliseert de impact op het milieu.

Onze medewerkers zijn er blij mee en onze opdrachtgevers ook. De tijd van rammelende karren in de gangen is voorbij en daarbij ze zien er ook nog eens leuk uit, zeker wanneer wij ze wrappen met een mooie afbeelding.

Linda en Hester, coördinator van ATALIAN: ‘Een werkkast op wielen! Alles bij de hand en toch achter slot en grendel’’