Dienst in de spotlight – Dieptereiniging

Fill 1
Dienst in de spotlight - Dieptereiniging - Atalian

Wij werken al jarenlang samen met FMB Services. Zij voeren voor ons dieptereiniging uit in keukens en sanitair. Daarnaast zijn ze ook één van onze partners voor ongediertebestrijding. Hoewel het een Twents bedrijf is, voeren ze voor ons werkzaamheden uit door het gehele land. Hieronder vertelt Frans Bakker, eigenaar van FMB Services, over onze samenwerking en de uitvoering van dieptereiniging.

FMB vertelt over onze samenwerking

Dieptereiniging; een welkome periodieke aanvulling in het dagelijks gebruik van onder andere keukens en sanitair. Met dit gegeven is de samenwerking tussen ATALIAN en FMB Services jaren geleden begonnen. Voor FMB Services is het een core business model waarbij ATALIAN graag gebruik maakt van deze expertise om de kwaliteit op dit gebied bij de relaties te waarborgen.

In de loop der jaren is er een uitgebreide samenwerking ontstaan waar wij als FMB Services zeer trots op zijn en waarbij het altijd het uitgangspunt is geweest om de relaties van ATALIAN op de eerste plaats te zetten. In onze visie is een tevreden klant de fundering van een goede samenwerking.

Wat is dieptereining?

Dieptereiniging van keukens verwijst naar een grondige en uitgebreide reiniging van alle oppervlakken, apparatuur en ventilatiesystemen in een keuken. Dit zijn belangrijke kritische controlepunten van de HACCP. Een bijkomend voordeel is dat ongedierte in een schone keuken niets te zoeken heeft.

Een ander voorbeeld is een dieptereiniging in het sanitair op scholen. Het periodiek laten diepreinigen van het sanitair, wanden en vloeren heeft als voordeel dat het sanitair er weer piekfijn uit gaat zien, de vervelende geurtjes uit de ruimten verdwijnen en het sanitair wordt extra gecontroleerd op technische gebreken. Dus niet alleen heeft u een schone en frisse toiletruimte, maar ook heeft het sanitair ook weer een technische update gehad!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot dieptereiniging op uw locatie?