Dienst in de spotlight – Gladheidsbestrijding

Fill 1
Dienst in de spotlight - Gladheidsbestrijding - Atalian

Het winterseizoen is weer in aantocht. Dat betekent misschien wel sneeuw bedekte landschappen en feestelijke sferen, maar ook drukke wegen en gladde parkeerplaatsen. Voor veel organisaties brengt het een aantal uitdagingen met zich mee. Sneeuw en ijzel kunnen het dagelijkse reilen en zeilen flink verstoren. De oplossing? Gladheidsbestrijding. Wij organiseren deze dienst, samen met onze partner Krinkels, graag voor jouw bedrijf.

Veiligheid staat op nummer één

Jouw organisatie is verantwoordelijk voor eigen toegangswegen, parkeerplaatsen en terreinen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de randwegen, parkeerplaatsen en toegangen tot gebouwen sneeuw- en ijsvrij te hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van gladheidsbestrijding is het waarborgen van de veiligheid van jouw pandgebruikers. Wanneer sneeuw en ijs zich ophopen op loop- en rijoppervlakken, neemt het risico op ongelukken dramatisch toe. Laten we samen voorkomen dat medewerkers, klanten en andere pandbezoekers uitglijden en verwondingen oplopen op het terrein.

Het uitbesteden van de gladheidsbestrijding rondom jouw bedrijf door ATALIAN en Krinkels biedt meerdere voordelen:

Deskundigheid: Onze professionals hebben een schat aan kennis en ervaring op het gebied van het juiste type gladheidsbestrijding voor iedere ondergrond en voeren deze effectief uit, hierbij ondersteund door dagelijkse meldingen van DTM-Roadmaster. Dit wordt ook gebruikt door Rijkswaterstaat voor het plannen van hun gladheidsbestrijding. Met hun speciaal toegeruste strooiwagens en sneeuwschuivers maken ze gladde wegen en parkeerplaatsen weer begaanbaar.

Tijd en kostenbesparing: Zelf gladheidsbestrijding uitvoeren kan tijdrovend en kostbaar zijn. Door het aan ons over te laten, kun jij je richten op de kernactiviteiten en de medewerkers hoeven niet bezig te zijn met het verwijderen van sneeuw en ijs.

Snelheid en beschikbaarheid

Vorst, ijzel of sneeuwval is niet te plannen en komt zoals het komt. Een ander voordeel van het inschakelen van ATALIAN als jouw partner op het gebied van gladheidsbestrijding is de snelheid en beschikbaarheid van de service. Onze collega’s werken verspreid door het hele land. Ongeacht het tijdstip of de dag van de week, kun je op ons rekenen. Doordat we snel ter plaatse zijn en sneeuw en ijs effectief verwijderen, zorgen we ervoor dat jouw organisatie operationeel blijft, zelfs tijdens de meest barre weersomstandigheden.

Kortom; gladheidsbestrijding is van onschatbare waarde voor organisaties tijdens de wintermaanden. Het uitbesteden van deze dienst aan professionals zoals ons biedt gemoedsrust, kostenbesparingen en bovenal de zekerheid dat jouw medewerkers en klanten veilig en zonder problemen jouw organisatie kunnen bereiken. Met onze 24/7 beschikbaarheid en expertise in gladheidsbestrijding, ben je verzekerd van een soepel winterseizoen. Benieuwd naar de mogelijkheden?