Met de beste partner – FN Steel

Fill 1
Met de beste partner - FN Steel - Atalian

ATALIAN Nederland heeft klanten door het hele land. Van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede. Iedere klant heeft zijn eigen vakgebied, grootte & verhaal. Wij geven jullie graag een kijkje achter de schermen.

FN Steel

Vandaag brengen wij een bezoek aan FNsteel. Sinds 1938 een begrip in Alblasserdam. Tegenwoordig onderdeel van de Chinese Jingye Group. FNsteel produceert al ruim 80 jaar hoog kwalitatief staaldraad. Het bedrijf richt zich hiermee op de bovenkant van de markt van hoofdzakelijk de automotive industrie. Dus, elke keer als je in een auto rijdt, zou het zomaar kunnen zijn dat delen van waaruit die auto is gebouwd, afkomstig zijn van FNsteel.

In totaal zijn er ongeveer 350 medewerkers werkzaam bij het bedrijf. Vanaf de oorsprong is de organisatie voor de inwoners van Alblasserdam een belangrijk onderdeel geweest in het creëren van werkgelegenheid. Een sociaal bedrijf die zich voor het welzijn van zijn medewerkers inzet. Leuk weetje: zo is er in het verleden een kegelbaan in het bedrijf geplaatst voor alle medewerkers en familieleden. Hier kon iedereen gebruik van maken. Dit typeert hen als een sociaal bedrijf.

ATALIAN is al meer dan 10 jaar de facilitaire partner op het gebied van schoonmaakdienstverlening bij FNsteel. Ons team bestaat uit 8 collega’s waarbij onze collega Vikash als coördinator ons dagelijkse aanspreekpunt is. Het team wordt aangestuurd door Natasja. Zij hebben dagelijks, dan wel wekelijks, contact met Monique van de Vorstenbosch. Naast dat zij onze contactpersoon is en het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken bij FNsteel is zij ook de personal assistent van de CEO en CFO.

Op de vraag hoe Monique de samenwerking tussen Atalian en FNsteel zou omschrijven antwoord ze: ‘’vorig jaar hebben we samen het contract herzien en een jaarplan opgesteld. Door concrete acties en het aanstellen van coördinator Vikash zien we duidelijk een verbetering. Het is mooi om te zien dat wanneer we samen aandacht geven aan de schoonmaak, we daadwerkelijk verbeteringen zien’’.

Monique van de Vorstenbosch
“Met een proactieve houding werken we zij aan zij met elkaar’’

Tot slot stellen we de vraag hoe Monique naar de toekomst kijkt. Monique: ’’Positief! De rol van Vikash wordt steeds belangrijker. Als coördinator is hij het aanspreekpunt. Deze samenwerking gaat goed. Zijn steeds pro actievere gedrag vind ik fantastisch. Heel blij met een coördinator zoals hij!’’