Over groene vingers gesproken
Groenvoorziening & Interieurbeplanting

De groene service van ATALIAN draait om tuinaanleg, onderhoud en beheer. Dat levert vier diensten op die bijdragen aan een levendige, prettige én veilige werk- en woonomgeving.

Interieurbeplanting
Bloemen en planten hebben een instant positief effect op hun omgeving. Ze creëren een ontspannen sfeer, geven medewerkers, cliënten en gasten een gevoel van welzijn en verbeteren de luchtkwaliteit. De mogelijkheden voor uw interieur zijn eindeloos. Groene wanden, een wekelijks vers boeket in de vergaderruimte, vaste beplanting in werkruimtes en zelfs kerstdecoraties? Het kan allemaal.

Groenvoorziening
Een groene omgeving stimuleert, motiveert en inspireert. In zo’n natuurlijke omgeving zijn uw werknemers op hun best en voelen bezoekers zich welkom. Dus wilt u een zonnige, schaduwrijke of een vooral biodiverse buitenruimte? Wij maken een passend ontwerp, leggen het vakkundig aan en zorgen voor het beheer en onderhoud ervan. We leggen trouwens ook paden aan en plaatsen meubilair. Alles voor een prettige en leefbare buitenruimte waar u jaren plezier van heeft.

Onkruidbestrijding
Als maatschappelijk betrokken organisatie hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke werkmethoden. Dat geldt ook voor de onkruidbestrijding die we toepassen op trottoirs, wegen en parkeerplaatsen. Onze aanpak is zowel milieuvriendelijk als effectief tegen onkruid. U blij, de natuur blij.

Gladheidsbestrijding
Dreigt het glad te worden door vorst, ijzel of sneeuwval? Onze gladheidsbestrijders maken de weg naar en om uw bedrijfspand of zorginstelling weer veilig toegankelijk. Dankzij jarenlange ervaring weten zij precies welk type gladheidsbestrijding ze moeten inzetten voor welk type ondergrond. En dankzij de landelijke spreiding zijn ze snel ter plaatse, op elke dag van de week en op ieder moment. Een gerust idee!