Tot in de puntjes
Integraal facilitair management

Onder facilitair management valt eigenlijk alles wat nodig is om de continuïteit van uw primaire proces te bewaken. En met alles bedoelen we ook werkelijk alles. Van het leveren van kantoorartikelen tot en met het detacheren van een secretaresse. En van het faciliteren van de postkamer tot en met afvalbeheer en ongediertebestrijding. Dat doen we samen met onze regionale en landelijke partners: professioneel en met zorg en aandacht.

Alles op orde
Van afvalbeheer en ongediertebestrijding tot en met de postkamer

Afvalbeheer
Van afvalbakken tot afvalstations en afvalcontainers. Voor elke afvalvraag hebben we een passende oplossing. Wilt u meer gemak? Of wilt u zekerheid over de milieuvriendelijke verwerking van uw afval? Leg het integrale afvalmanagement binnen uw organisatie dan bij ATALIAN neer. Onze afvalspecialisten zamelen het afval vanaf de werkplek in en dragen zorg voor een correcte verwerking. Minimaal 89% van al het ingezamelde afval wordt vervolgens gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. U ontvangt periodiek een grondstoffen- en CO2-rapportage zodat u precies weet hoe uw afvalstromen lopen.

 

Ongediertebestrijding
Wespennesten, vogelpoep, houtworm of een spoor van muizenkeutels. Het zijn maar een paar voorbeelden van de overlast die dieren kunnen veroorzaken. Geen zorgen. Wij werken al jaren samen met een vaste partner die wereldleider is als het gaat om ongediertepreventie én -bestrijding. En zo hebben we voor elk probleem een oplossing. Gewoon even bellen dus!

Interne logistiek / postkamer
Gemak dient de mens. En dus bieden we ook oplossingen voor de inrichting van de postkamer en logistieke diensten. Waar u dan aan moet denken? Nou, aan:

  • Ontvangst en distributie van inkomende poststukken en pakketten.
  • Coördinatie en uitvoering van uitgaande post en pakketten.
  • Coördinatie van de logistiek.
  • Beheer van kopieerapparaten & printers.
  • Repro-werkzaamheden.

Meer weten? Bel of mail ons.