Fill 1

Decona

Decona - Atalian

Decona (Denekamper Constructie en Apparaten)is een toeleverancier van plaatwerk o.a. in (roestvrij)staal en aluminium. Tevens vervaardigt Decona straalmachines in diverse uitvoeringen. Op dit moment is Decona bezig met de ontwikkeling van een nieuw product, namelijk hout-vergassingskachels. Hiermee is Decona uniek in de markt. Klanten van Decona komen uit de bouwsector, de machinebouw, de medische industrie, defensie, etc.

30 jaar geleden ontstond de samenwerking tussen Decona en Atalian. Toen nog met oprichter Hans Atalian, die zelf het pand van Decona schoon hield. 30 jaar later is er volgens Wilfried Kienhuis niet veel veranderd, behalve dat Atalian gestructureerder en professioneler is geworden.

Wilfried Kienhuis

‘Flexibiliteit is voor Decona belangrijk. De samenwerking met Atalian verloopt hierin erg plezierig. Atalian denkt hierin continu mee. Mocht onze vaste medewerker nodig zijn op een ander tijdstip of op een andere dag, dan is dat zo geregeld! Hierdoor hoef ik mij vrijwel niet met het schoonmaakonderhoud bezig te houden en word ik volledig ontzorgt’, aldus Wilfried Kienhuis. ‘Atalian is een flexibele organisatie die meedenkt en haar zaakjes goed op orde heeft’.

‘Tegenwoordig houdt Atalian zich veel meer bezig met het opleiden van hun personeel en het behalen van certificeringen. Ook wordt ons pand regelmatig gecontroleerd en ontvangen wij als klant beoordelingsformulieren en evaluaties van gesprekken tussen ons en Atalian’.

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen of een advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!