Fill 1

Eaton

Eaton - Atalian

Eaton is een toonaangevende producent van energiemanagement. Eaton is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische systemen voor netvoedingkwaliteit, distributie en beheer van energie; hydraulische systemen en producten en diensten voor industriële en mobiele apparatuur; brandstof-, hydraulische en pneumatische systemen voor lucht- en ruimtevaart voor commercieel en militair gebruik; alsmede aardrijflijnen en- systemen voor personenauto’s en vrachtwagens gericht op vermogen, brandstofbesparing en veiligheid. Eaton heeft 74.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 150 landen.

De Hengelose vestiging van Eaton maakt gebruik van het totale dienstenaanbod van Atalian. Van schoonmaak tot afvallogistiek, van catering tot groenvoorziening. Maar ook de receptie, bewaking, gladheidbestrijding én het beheer van de koffieautomaten is uitbesteed aan Atalian.

“Een verademing, in het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” aldus Jan Hazelaar. “Een voorbeeld: voorheen kregen we maandelijks wel 100 facturen voor facilitaire zaken. Nu nog twee: het vaste maandbedrag en de extra werkzaamheden die Atalian uitvoert. Dankzij praktische afspraken hoeven we niet langer per actie een order aan te maken. We werken nu al vier jaar op deze manier en merken dat we echt meer tijd hebben voor ons eigen werk.” Dagelijks werken zo’n 25 medewerkers van Atalian bij Eaton.

Jan Hazelaar

Hun ervaringen op onder andere het gebied van logistiek en inkoop zijn voor ons erg waardevol”. Enige tijd geleden stelde Eaton een ‘frituurvrije dag’ in. “De mensen van Atalian dachten hierin op elk niveau goed mee. Mede door hun flexibele inzet en werkwijze werd deze nieuwe manier van cateren mogelijk voor Eaton. Tevens past het  MVO- denken binnen Atalian goed bij Eaton. We hanteren dezelfde uitgangspunten. Door ook daarin samen op te trekken, kunnen we tal van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans geven.”

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Contact opnemen

Meer weten of advies op maat?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen of een advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!