Op zoek naar een facilitaire dienstverlener? ATALIAN ontzorgt u van A tot Z. Wij geloven in gemak; één aanspreekpunt voor alle zaken die uw primaire proces ondersteunen.

Facilitaire dienstverlening tot in de puntjes geregeld!

Met zo’n 2.000+ collega’s in Nederland en maar liefst 80.000 in Europa zijn wij in staat om uw ambities te verwezenlijken. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor één facilitaire dienstverlener, kies voor ATALIAN als uw total facility partner! ATALIAN biedt een oplossing voor alle facilitaire vraagstukken. Vanuit vestigingen in Hengelo, Emmen, Groningen en Utrecht verzorgen wij een breed palet aan facility services door heel Nederland, zoals:

Elke dag kraakhelder
Schoonmaak

De schoonmaakdienstverlening bestaat uit dagelijkse schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging en specialistisch (vloer)onderhoud. ATALIAN is dé facilitaire dienstverlener; of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak van een kantoor, zorginstelling, school, winkel, sportaccommodatie of industrie: wij zijn er klaar voor. Naast het schoonmaken van openbare ruimtes verzorgen wij als facilitaire organisatie ook het voorraadbeheer en vullen tijdig uw sanitaire artikelen bij zodat u daar geen omkijken naar heeft. Voor het uitvoeren van de glasbewassing hebben we een team van ervaren en volledig opgeleide glazenwassers in dienst. Daarnaast reinigen onze specialisten alle soorten gevels, damwanden, boeiborden en kozijnen. Ook voor vloeronderhoud, industriële schoonmaak, dieptereiniging, calamiteitenschoonmaak, ICT-reiniging, geurbeleving en luchtreiniging bent u bij ons als facilitaire dienstverlener aan het juiste adres.

ATALIAN's eigen cateringconcept
Green Kitchen

Het voordeel van één facilitaire dienstverlener? Alles onder één dak, zo ook de catering. Wij verrassen u graag met gezonde, duurzame en innovatieve cateringconcepten.  ATALIAN zorgt, met haar eigen cateringconcept Green Kitchen, voor een gastvrij en veelzijdig bedrijfsrestaurant. Een plek om samen te komen, elkaar te ontmoeten en te genieten van duurzaam en gezond eten. Wij hebben passie voor eten en drinken en combineren dat met een gevarieerd en gezond aanbod.

ATALIAN's eigen barrista café
Groundhouse

Ons Groundhouse concept is een mooie oplossing voor organisaties die geen bedrijfsrestaurant hebben, maar hun werknemers, cliënten of gasten toch iets willen aanbieden. Een concept waar een goede kop koffie, broodjes en guilty pleasures worden aangeboden. De medewerkers zijn echte barista’s die u een warm welkom bieden en voorzien van een heerlijke kop koffie. Onze Groundhouse-koffie is krachtig en vol van smaak, mede dankzij de hoogwaardige Arabica-koffiebonen. Bent u op zoek naar goede automaten voorziening? Kies voor onze eersteklas automaten, dan garanderen wij u perfecte warme dranken en een storingsvrije service.

Van A tot Z door heel Nederland
Alle facilitaire diensten

Met alles bedoelen we ook werkelijk alles. Van het leveren van kantoorartikelen tot en met het detacheren van een secretaresse. En van het faciliteren van de postkamer tot en met afvalbeheer en ongediertebestrijding. Dat doen we samen met onze regionale en landelijke partners: professioneel en met zorg en aandacht. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

Van alle markten thuis
Total facility

Ambitieus en innovatief, sympathiek en passievol, sociaal en betrokken, dat zijn onze kernwaarden en daar staan we voor. Dat zie je terug in alles wat wij doen, want onze kracht is niet dat wij niet alleen goed zijn in wat we doen, maar vooral dat wij graag doen wat we doen. ATALIAN staat, samen met haar medewerkers, dagelijks garant voor een smaakvolle, schone en prettige (werk)omgeving. Wij focussen ons op de connectie tussen opdrachtgevers en medewerkers. De ambitie is om te verbinden, waarbij vakmanschap en de maatschappij centraal staan.

Wij geloven als facilitaire organisatie in gemak. In één aanspreekpunt voor alle zaken die uw primaire proces ondersteunen. Gemak heeft alles te maken met kwaliteit, weten wij als geen ander. Onze facility services zijn gestoeld op vakkennis en ervaring en bewegen mee met uw behoefte(n).

Om deze belofte waar te maken, starten we elke opdracht met een gesprek. We inventariseren aan welke facilitaire diensten u behoefte heeft en wat uw wensen zijn. Vervolgens doen we een voorstel dat daar naadloos op aansluit. Gaat u akkoord, dan kunt u rekenen op enthousiaste vakmensen die met alle plezier consequent een stap extra zetten voor een nóg beter resultaat. Wij brengen uw organisatie vooruit en zijn verbonden aan uw succes vanaf de eerste dag en nog lang daarna.

Onze medewerkers worden geschoold, begeleid, gestimuleerd en geënthousiasmeerd. Dit zorgt voor werknemers die voldoening uit hun facilitaire werkzaamheden halen; en dat merkt u. Ook beschikken wij over de nodige certificaten en keurmerken op verschillende terreinen. Onze visie streeft een goede samenwerking tussen de klant en de medewerkers van ATALIAN na. Hierbij staat maatwerk centraal. Kwaliteit leveren doen we door middel van het investeren in een klant. We zorgen ervoor dat uw facilitaire services perfect worden uitgevoerd.

Kies voor één facilitaire dienstverlener, kies voor ATALIAN!